Trendy hårball

"Det siste året har vi sett topper som sitter både høyt og skjevt på hodet til unge moteløver. Nå skal den være enda større og sitte midt oppå hodet. Slik gjør du det!"

"Slik gjør du det:

-
Denne oppsetningen passer perfekt den dagen du egentlig burde ha vasket håret.
- Dryss tørrsjampo i hårbunnen for å skape volum. Bruk en naturhårbørste og lag en hestehale fem centimeter fremfor kronen.
- Om du ikke har nok hår kan du bruke en hårpølse i skumgummi. Rull håret fra tuppene og inn til hårstrikken, rull så pølsen rundt strikken. Fest med spenner.
- Hvis du ikke har langt nok hår og heller ikke hårpølse, kan du tupere hele hestehalen. Børst det rent på baksiden og snurr hestehalen lett fremover, og så rundt der strikken sitter. Fest deretter med spenner.
- Avslutt med å spraye rikelig med en tørr hårspray, slik at frisyren sitter hele kvelden."

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic
 
Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic
Link; http://style.no.msn.com/skjonnhet/galleri.aspx?cp-documentid=152770406&ocid=10020

Skjønte ikke alt og jeg har heller ikke naturhårbørste.. Holder meg til den lille dotten min, jeg.

Hvordan dott lager du? Stor eller liten?

2 kommentarer

jadey :-)

03.apr.2010 kl.23:45

sv: Bare hyggelig! Åja, okei :-)

Leste den samme artikkelen tidligere i dag jeg og, hehe. Men jeg får en stor dott siden jeg har såpass langt hår, pluss at det ikke er så innmari tynt :-)

Ida

04.apr.2010 kl.13:18

Min blir ganske stor siden jeg har krøller og langt hår :p Haha, men jeg ser ut som lille my når jeg gjør den så høy! :D

Skriv en ny kommentar

iRebecca

iRebecca

15, Sande

Hei. Mitt navn er Rebecca. Jeg er i midten av 70 årene og er en nybakt mamma til 3 trillinger. Mannen min er modell og feirer 25 neste år. Min største drøm er at Supermann skal fly meg opp til toppen av Eiffeltårnet, slik at vi kan kaste vannballonger ned på fremmede folk.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits