Paradise hotel, OMG!!

Jeg bli sprø av Paradise Hotel. ALLE går jo rundt å snakker om det!! Speielt nå, siden det har skjedd noe greier der inne. Haha! Jeg kan si med hånden på hjertet at Paradise Hotel (og redaksjon èn) er det programmet på tv som jeg hater mest. Ellers har jeg ikke så mye i mot tv-programmer.. Jeg skjønner ikke vitsen med å ha et sånt program. Det er jo bare masse intriger og taktikk-spill. WTF, taktikk spill?! Det eneste som skjer der er fest, alkohol, sex og intriger! O-M-G. Lite å lage program om eller? Det verste som jeg syns er at folk faktisk ser på dette..

Jeg trur at jeg er en av de 3% i norge som hater det, og ikke skjønner vitsen med det programmet. Omg, omg, OMG!!
Fortell meg hvorfor du ser på det, og begrunn hva som er bra med det!
Takk for deeet. 

Image and video hosting by TinyPic


3 kommentarer

ODA KRISTIN

17.apr.2010 kl.11:58

eg ser på det fordi det er så idiotisk og latterlig, men med det samma så blir du så SJUKT(!) hekta på det at du må berre rett og slett sjå på det. det er heilt merkelig, men sånt er det med meg vertfall :P

♥TOMINE

17.apr.2010 kl.12:13

jeg ser ikke på det,skjønner ikke vitsen :) noe som irriterer meg er at paradise bloggerne kommer på topplista, for eks karoline berget (ELLER NOE) holder på å komme på 1.plass,over voe.sykt !
:)

Judith Helene

17.apr.2010 kl.19:47

Jeg ser på det fordi det er latterlig xd

MEN når du begynner å se på det så blir du helt hekta, klarer ikke slutte x)

Skriv en ny kommentar

iRebecca

iRebecca

15, Sande

Hei. Mitt navn er Rebecca. Jeg er i midten av 70 årene og er en nybakt mamma til 3 trillinger. Mannen min er modell og feirer 25 neste år. Min største drøm er at Supermann skal fly meg opp til toppen av Eiffeltårnet, slik at vi kan kaste vannballonger ned på fremmede folk.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits