Justin Bieber på Chatroulette? WÆÆ

Okei, det jeg skal fortelle dere nå er helt sprøtt, jeg vet ikke hva jeg skal tru, men jeg håper dere leser dette!

Dere vet Chatroulette, der man kan snakke med folk samtidig som man ser hverandre uten noe brukernavn(kort fortalt). I går så satt jeg på Chatroulette.com, nextet nesten alle jeg kom borti (haha, dere skjønner.......) og plutselig dukker det opp en fyr som ligner sinnsykt på Justin Bieber (dere vet vel hvem det er!?)
Jeg får litt sjokk, prøver å beholde roen, han sier hei, jeg sier hei, beholder roen, spørr hvor han er fra, han er hyggelig og spørr hvordan dagen min har vært, svarer ATL på mitt spørsmål, jeg sier bra, prøver å beholde roen, men til slutt måtte jeg bare spørre om han var Justin Bieber!

Han forteller at alle syns at han ligner på han, men han er ikke JB. Jeg er frustrert, så sier han at hans manager (eller noe sånt) ikke ville latt JB sittet på Chatroulette. Sant det! Så til slutt spørr jeg han om hvor gammel han er og han svarer 16. Wææ!

Image and video hosting by TinyPic
Beklager dårlig bilde, men dere ser at han ligner? og, jeg glemte å kopiere hva jeg snakket med han om, men hele chatroulette klikket!

Så, det jeg skal frem til:
Stemmer:
- gutten jeg snakket med er sinnsykt lik Justin
- han er fra ATL (som Justin også er fra, altså Atlanta, Georgia)
- gutten er 16 (Det er JB) og han befinner seg i frankrike og sitter inne å kjeder seg pga det regner ute. Og jeg vet at JB er på turne nå.

Uklart:
- Jeg har sjekket, og i dag er JB å synger i Minneapolis, MN, så han er ikke i frankrike.
- Jeg fant dette bilde på google, legg merke til samme t-skjorte, samme puter, bare forskjellig lys og "stilling".

Image and video hosting by TinyPic
Dette bildet fant jeg på google fra en blogg, og de møtte han 26 mars...

Jeg vet at mange later som om de er JB, Jonas Brothers osv, men det som er utrolig rart er:
- han sier at han ikke er JB, og som jeg tenker; hvis noen sier at de er kjendiser så vil dem vel late som om de er dem og svare "ja, jeg er Justin Bieber, hehehe.." ?
- han beveger på seg, akuratt som live, jeg kan se øynene flytte på seg, og se at han skriver (som jeg fikk rett etterpå) altså, jeg så at han skrev til meg!
- jeg så at han "reiste seg opp", plutselig ble det svart og jeg fikk "one sec" plinget opp på skjermen, så hva skjedde der? Ble videoen slutt, skrudde han av lyset (hvis han hadde skrudd av lyset, så hadde jeg vel sett han via lyset fra pcen?), eller klikket dataen?

Masse som stemmer, og som ikke stemmer... Men, nå har jeg fortalt dere hva jeg vet, så håper dere kan dele deres tanker og meninger om dette til meg! :-)

PS; Jeg angrer på at jeg ikke spurte om hva han het, om han hadde facebook/msn/myspace ol. Kunne ønske at jeg gjorde det! Pcen min klikket på slutten, så han ble borte...

9 kommentarer

Tina Adele

29.jun.2010 kl.21:43

oj, sykt likt :o vet om flere som tror de har sett han der!

Karina Syltøy, Life of a Doll.

29.jun.2010 kl.21:44

så gøy da ^^

Ebba

29.jun.2010 kl.21:44

tror nok du har blitt lurt, kjære. :p

Ine Kjellgren

29.jun.2010 kl.21:45

må være han as!

tuff blogg!

konk på bloggen min, haha littt amatør konk da : p

maria

29.jun.2010 kl.21:46

du har nok blitt lurt.. :)

AMALIE

29.jun.2010 kl.21:46

haha, herregud. det er faktisk et program slik at man kan utgi seg for å være justin bieber, har møtt på Obama og tilogmed justin bieber selv inne på chatroulette. DU BLE LURT TRILL RUNDT :p

AMALIE

29.jun.2010 kl.21:48

http://www.youtube.com/watch?v=u20mnQwErLY

maria

29.jun.2010 kl.21:58

sv; jaja, er lov å håpe på at det var ekte da :D

Yalda

02.jul.2010 kl.17:26

sykkt ! jeg så faktisk chris brown! eller en som var akkurat lik!

Skriv en ny kommentar

iRebecca

iRebecca

15, Sande

Hei. Mitt navn er Rebecca. Min største drøm er at Supermann skal fly meg opp til toppen av Eiffeltårnet, slik at vi kan kaste vannballonger ned på fremmede folk.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits